Banii şi iubirea pot învinge boala

Ultima actualizare:

Sunt oameni obişnuiţi, fără mari posibilităţi materiale, dar care simt şi vor să facă ceva pentru micuţii aflaţi în suferinţă. Au devenit un fel de «voluntari» ai noştri din diferite colţuri ale ţării.

Oameni care vin cu idei despre cum poate fi ajutat un copil sau ce ar putea face în orăşelul lor ca să strângă fonduri.

*Roxana din Constanţa e mămică a doi copii. Ea a fost prima persoană care a sărit să ajute un băieţel de la ea din judeţ. Aproape zilnic ne conversam la telefon sau pe mail.

Şi-a mobilizat prietenele, a strâns bani de la cine s-a putut şi a făcut pachete frumoase-frumoase. Când Ovidiu s-a întors acasă de la spitalul din Bucureşti, Roxana şi-a luat toată familia şi s-a dus cu daruri la el.

Gestul ei şi sponsorizarea unei alte doamne generoase a schimbat, într-un fel, viaţa băieţelului şi a mămicii lui. Nu mai există disperarea aceea că nu vor fi bani de ajuns la Bucureşti, că mâncarea copilului nu e adecvată tratamentului, că nu va putea fi cumpărat un medicament.

Ovidiu e acum din nou în spital, însă e vesel, are culoare în obrăjori, iar analizele au ieşit bine. De fericirea mamei, ce să vă mai spun... Câteodată optimismul poate învinge boala.

*Alina din Sibiu e o tânără actriţă care ne-a ajutat enorm cu organizarea unui concert caritabil de Crăciun, la Filarmonica oraşului. A făcut afişe, invitaţii, o urnă frumoasă, cu Inima roşie a campaniei, pentru strângerea fondurilor.

Georgiana este profesoară în Bucureşti şi a devenit cea mai nouă prietenă a campaniei noastre, simţind că poate ajuta, că mulţi dintre copiii bolnavi pot fi salvaţi prin dragostea copiilor sănătoşi.

Lor şi celor care vor veni să aline durere şi suferinţă, le mulţumesc din inimă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net