Barça pe val!

Ultima actualizare:

Spaniolii mai au puţin şi termină epitelele când vine vorba de Messi. Argentinianul a marcat al nouălea „hattrick" al carierei, cu Atletico Madrid, iar presa catalană i-a întins covorul roşu.

„Dacă Barça e mai mult ca un club, Messi e mai mult decât un jucător. Este o maşină insaţiabilă de fotbal, de pase şi de goluri. Este Ronaldinho, Laudrup şi Romario, toţi la un loc", a notat ieri cotidianul Sport.

Însă pentru prima oară, evoluţia decarului „blaugrana" a trecut în plan secund. Asta doar pentru că victoria cu 3-0 în faţa lui Atletico a fost a 16-a la rând pentru echipa lui Josep Guardiola!

Numai Realul jucătorului Alfredo Di Stefano era capabil de aşa ceva, iar cele 15 succese consecutive ale echipei madrilene din sezonul 1960-1961 sunt acum istorie. Barcelona lui Messi este noul etalon!

Cu cele 3 reuşite din poarta lui De Gea, Messi a ajuns la cota 24 în acest sezon în Primera. Cu două mai multe decât avea ieri Cristiano Ronaldo, rivalul său de la Real Madrid, care a jucat cu Real Sociedad după închiderea ediţiei.

De altfel, forma extraordinară a atacanţilor Barçei este mare motiv de frustrare pe „Santiago Bernabeu", scrie presa spaniolă. Tripleta Messi-Villa-Pedro a marcat 50 de goluri, cu două mai multe decât aveau ieri „galacticii" în total.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net