Becali caută bătăuşi pentru suporteri!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua va schimba din nou agenţia de pază, pentru a treia oară în acest an. Astfel, după Zmărăndescu VIP Security şi BGS, a venit rândul celor de la Shelter Security.

Gigi Becali declara în urmă cu ceva timp că este dispus să facă pace cu suporterii, în cazul în care aceştia vor renunţa la injurii pe durata partidelor.

Mai citeşte:

Gigi Becali, «omorât» de fanii Stelei pe Internet

Becali a aruncat cu bani pe pârtia din Poiană - FOTO

Becali: "Nu mă uit la meci. Gătesc pastramă"!

Gigi l-a "ars" iar la bani pe Grzelak

Becali angajează bodyguard pentru Tănase!

Totuşi, cum fanii au replicat că nu vor face nici o concesie în acest război, latifundiarul s-a decis să-şi ia măsuri de precauţie.

Astfel, începând cu 1 februarie, Steaua va renunţa la contractul cu BGS şi va semna cu Shelter Security, o firmă cunoscută ca fiind una dintre cele mai dure din breaslă.

Conflictul cu BGS datează de mai bine de un an, deşi roş-albaştrii reluaseră colaborarea începând din vară. În ianuarie 2009, patronii firmei de securitate acţionaseră în instanţă clubul din Ghencea, din cauza unor facturi neplătite.

Gigi Becali a făcut show în Poiana Braşov.

De această dată, se pare că motivul renunţării la BGS este de altă natură. Apropiaţii lui Gigi Becali susţin că latifundiarul din Pipera a fost nemulţumit de faptul că agenţii companiei refuză să intre în peluze pentru a le aplica corecţii fizice fanilor care-l înjură pe patron.

De aceea, finanţatorul Stelei s-a reorientat către Shelter Security, firma lui Alin Ionescu, iubitul reginei R&B, Cristina Spătar.

Agenţia va delega 350 de bodyguarzi la fiecare meci, urmând ca numărul să fie suplimentat cu încă 150 de indivizi la partidele din cupele europene. Mai mult, 12 agenţi vor păzi non-stop stadionul din Ghencea, casa lui Becali din Pipera, dar şi palatul din Aleea Alexandru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net