Bobby Păunescu despre plecarea lui Radu Moraru: „Între prieteni deciziile se iau altfel“

Ultima actualizare:

Păunescu a precizat că proiectul lui Radu Moraru este unul nou şi interesant şi nu avea cum să nu fie de acord cu acest lucru. „Singurul lucru important este că Radu Moraru are un proiect nou şi interesant, iar B1 are un proiect de dezvoltare la fel de interesant. Având în vedere proiectul lui de la RCS & RDS şi modul în care mi l-a prezentat, nu am putut să nu fiu de acord cu el. Între prieteni deciziile se iau altfel. Dovada că am rămas prieteni este faptul că, de Srbători, ne vom întâlni şi vom petrece o zi împreună“, a spus Bobby Păunescu pentru paginademedia.ro.

Proprietarul B1 TV a vorbit şi despre stadiul relaţiei cu Sorin Oancea şi despre direcţia pe care o va lua postul de televiziune. „Din proiectul B1 fac parte oameni foarte importanţi din industri de televiziune din România. Radu Moraru nu cred că va fura oameni din B1. Ne-am dori foarte tare să vină Sorin Oancea, un management puternic, cu oameni buni şi experimentaţi, vine să ducă mai departe proiectul B1. Noul management va fi oficial în câteva zile, oricum îl bănuieşte toată lumea. Relansarea postului se va face avându-l pe Robert Turcescu ca unul dintre pilonii principali. Aura Ţiţirigă va coordona tot ce înseamnă departament ştiri TV“, a încheiat Păunescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net