Berăria H: 5 ani de zile, zeci de concerte și bilete 1+1 CADOU la orice show

Ultima actualizare:

       Berăria H -  Orașul cu Chef de Viață - aniversează 5 ani de la marea deschidere care a avut loc pe 12 septembrie 2014! Cu ocazia acestei aniversări, Beraria H lansează o super ofertă cadou: bilete 1+1 gratis la toate concertele de pe yellowtickets.ro.

Aniversarea de 5 ani va fi sărbătorită timp de 2 luni pline de concerte cu cei mai cunoscuți artiști din țară: The Motans, B.U.G. Mafia, Kempes, Loredana, Ștefan Bănică, Andre, Antonia, 3 Sud Est și TYPPO vor acapara pe rând scena Berăriei H și vor oferi cetățenilor Orașului cu Chef de Viață cele mai mari concerte ale toamnei.

Băieții de la Zdob și Zdub vor da tonul aniversării, pe 12 septembrie de la ora 20:00, iar vineri, 13 septembrie, Damian Drăghici & Brothers continuă marea petrecere care abia acum începe.

“Privind aniversările noastre din anii precedenți, în acest an am hotărât să celebrăm cei 5 ani nu doar într-o singură zi, ci în 2 luni pline de evenimente. Avem o listă lungă de invitați și multe surprize pentru cei ce vor fi alături de noi. După acești primi 5 ani consider că ne-am maturizat și ne-am impregnat dorința de a oferi publicului nostru mai mult: mai multe concerte, mai multe evenimente, mai mulți artiști și mai multe surprize’’, a declarat Vlad Dumitru, Directorul General al Berăriei H.

Situată pe Șoseaua Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrau (fostul Pavilion H), Berăria H este cel mai mare restaurant din București și una din cele mai mari locații de evenimente. De asemenea, Berăria H  este recunoscută drept cea mai mare berărie din Sud Estul Europei și dispune de o capacitate de aproximativ 2000 locuri în interior și 1000 de locuri pe terasă. Până în prezent, la Berăria H au fost organizate peste 2000 de evenimente, iar Orașul cu Chef de Viață numără peste 500 000 de vizitatori în fiecare an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net