Elena Udrea va fi plasată în arest la domiciliu a decis, definitiv, marţi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a judecat contestaţia deputatei la arestarea preventivă dispusă în 11 februarie în dosarul "Microsoft".


UPDATE 20:15 - Udrea a ieşit din Arestul Capitalei.

Marţi seara, judecătorii au admis contestaţia depusă de avocaţii Elenei Udrea privind arestarea ei în Arestul Capitalei şi au decis că "Blonda de la Cotroceni" poate fi arestată la domiciliu.

Hotărârea magistraţilor trebuie să ajungă mai întâi la reprezentanţii poliţiştilor de la Arestul Capitalei, care îi vor transmite apoi fostului ministru că poate pleca din puşcărie. După ce va preda obiectele pe care le-a primit la intrarea în închisoare, Elena Udrea poate pleca acasă. Mai exact, în aparatamentul pe care are îl are închiriat într-un complex rezidenţial din nordul Capitalei, pentru care plăteşte chirie peste 2.000 de euro pe lună.

Elena Udrea nu are voie să aibă ia legătura în niciun fel cu ceilalţi inculpaţi în dosar, respectiv cu Dorin Cosoş sau cu Dinu Pescariu şi, de asemenea, nu poate părăsi locuinţa.

Bucuria Elenei Udrea ar putea fi însă de scurtă durată, deoarece magistraţii judecă mâine ordinul de arestare în Gala Bute, ceea ce înseamnă că politicianul ar putea ajunge, din nou, după gratii.

 
 
Loading...