Gașca Zurli, petrecere în parc pentru copiii concepuți în eprubetă

Ultima actualizare:

    Gașca Zurli
Gașca Zurli

Duminica aceasta, în Parcul Herăstrău din Capitală, va fi o sărbătoare în toată regula pentru niște copii speciali. Micuții care au venit pe lume prin fertilizare in vitro și părinții lor vor petrece la București, pentru a marca „Ziua Fertilității”. Pe scena amplasată al intrarea Charles de Gaulle vor urca unii dintre cei mai în vogă artiști din România.

Smiley, Gașca Zurli, Alina Sorescu și Andreea D. vor face ziua de duminică mai frumoasă pentru sute de copii veniți din toată țara. Micuții, adevărate miracole ale științei moderne, au fost concepuți în eprubetă, după ce părinții lor au ales calea fertilizării artificial pentru a-i aduce pe lume. Pentru ei, o clinică renumită de fertilizare in vitro a pregătit un adevărat regal musical cu ocazia primei ediții a evenimentului „ O zi pentru viață – Ziua Fertilității”.

Pe langa concerte, copiii se mai pot delecta la fața locului cu ateliere creative, tobogane gonflabile, pictură pe față alte surprize. Intrarea este libera.

„O zi pentru viață – Ziua Fertilității” a luat naștere din dorința de a-i sărbători pe copii, cel mai frumos simbol al fertilității. Evenimentul își dorește să fie o zi a fericirii pentru cei care deja au copii și una a speranței pe cei care încearcă să devină părinți. La nivel mondial, un cuplu din cinci nu poate avea copii. Pentru ei există o șansă, atâta vreme cât se adresează medicului specialist la timp, pentru a primi un diagnostic și un tratament corect.

„Ne-am propus să sărbătorim copiii, să ne distrăm împreună cu ei și părinții lor, dar și să facem o zi a conștientizării problemelor de fertilitate pe care le întâmpină unele cupluri, din ce în ce mai multe, din păcate. Vestea bună este că 95% din problemele de fertilitate au rezolvare. Cu o condiție: consultarea unui medic specialist în infertilitate. Timpul nu este, din păcate, aliatul acestor cupluri cu probleme, așa că prezentarea la medic ar trebui să se întâmple cât mai devreme”, spune dr. Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrică-ginecologie, specializat în infertilitate, director al Asociației pentru Reproducere Umană din România.


    Accesul este gratuit la eveniment
Accesul este gratuit la eveniment

Programul evenimentului conține spectacole pentru toate gusturile. Primii care vor urca pe scenă vor fi Alina Sorescu și gașca ei de pitici, de la ora 10.10. Ștafeta va fi preluată de Gașca Zurli, care îi va încânta pe copii și pe părinți începând cu ora 11.15, timp de o oră. De la ora 13.30 va fi rândul cântăreței Andreea D., cu un program de o jumătate de oră. Iar de la ora 14.00, cireașa de pe tort - concertul Smiley, punctul maxim de atracție pentru toți cei prezenți la eveniment. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net