Hrănirea animalelor fără stăpân, amendă 2.000 de lei

Ultima actualizare:
Răzvan Băncescu
Răzvan Băncescu

Autorităţile Bucureştiului vor să declare război tuturor persoanelor care hrănesc animalele de pe străzi, indiferent de rasă.

Şefii hingherilor s-au gândit deja şi la o amendă. ”Suma va fi de cel puţin 2.000 de lei, dar cât exact vor hotărâ membrii Consiliului General al Capitalei. Trebuie să fie vorba de o sumă mare tocmai pentru a descuraja acest gest, interzis în alte mari oraşe precum Florenţa, Sofia, Viena”, a declarat Răzvan Băncescu, şeful campaniei anti-maidanezi a Municipalităţii. Prevederea va fi pusă în discuţie publică pe siteul Primăriei Capitalei.


    Răzvan Băncescu
Răzvan Băncescu

Răzvan Băncescu a anunţat că în cel mai scurt timp se va semna un protocol cu autorităţile din Ilfov, pentru ca hingherii bucureşteni să poată ridica şi maidanezii care trec ”graniţa”.

Reprezentantul Primăriei a declarat că programul de 18 luni anti-maidanezi al Primăriei Capitalei s-a terminat şi a dus la reducerea drastică a câinilor de pe străzi şi a numărului de muşcături produs de aceştia. ”Mai sunt în jur de 4.000 de câini comunitari, pe care îi ţinem sub control. Până acum am sterilizat 16.000 de exemplare”, a declarat Băncescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net