Metroul l-a tăiat în bucăţi

Ultima actualizare:

    Pompierii s-au chinuit 40 de minute ca să-l  scoată pe sinucigaş  de sub roţile metrouluiFoto: news.ro, Click!
Pompierii s-au chinuit 40 de minute ca să-l scoată pe sinucigaş de sub roţile metrouluiFoto: news.ro, Click!

Supărările, viaţa grea îi împing pe unii români la gesturi extreme. Un bărbat a ales să-şi pună capăt zilelor într-un mod violent. S-a aruncat în faţa metroului, care l-a făcut bucăţi.

Era ora 9.50 când peronul staţiei de metrou Izvor s-a transformat într-un loc al morţii. Un pasager care aştepta trenul în direcţia Eroilor s-a aruncat în faţa garniturii. Nimeni nu l-a mai putut salva. Pompierii l-au găsit sub roţile trenului făcut bucăţi. Abia au reuşit să-i aproximeze vârsta: în jur de 55-60 de ani.

”Nu avea acte la el, nici telefon. N-a mai rămas nimic întreg, aşa că identificarea se face foarte greu”, ne-au explicat surse din cadrul Poliţiei Capitalei. Neştiind cine este, oamenii legii nu au cum să dea de familia bărbatului ca să afle care ar fi motivul ce l-a împins în ghearele morţii. Un moment de rătăcire, o suferinţă mistuitoare, o boală necruţătoare sau lipsa banilor, spun psihologii, sunt cauzele ce-i fac adeseori pe oameni să recurgă la acest gest extrem. Acţiunea de scoatere a sinucigaşului de sub tren a durat 40 de minute, timp în care circulaţia a fost întreruptă. Cadavrul bărbatului a fost dus la IML. Ultimul caz de acest gen a avut loc pe 29 septembrie 2015, când o tânără de 26 de ani a dorit să plece în lumea de dincolo cu ultimul tren. S-a aruncat în staţia Lujerului, însă a supravieţuit. A început să ţipe după ajutor. Chinurile erau prea mari.

Staţiile preferate de sinucigaşi

Metroul este locul unde vin multe persoane care vor să-şi pună capăt zilelor. Se gândesc că e o moarte brutală, dar sigură. Nu întotdeauna a fost aşa, mulţi dintre cei care au recurs la acest gest au trăit şi au rămas invalizi. Surse din cadrul Metrorex ne-au dezvăluit care au fost, de-a lungul vremii, staţiile în care au avut loc cele multe astfel de incidente. Piaţa Romană este cea mai uzuală, apoi Piaţa Victoriei 2, Nicolae Grigorescu, Titan, Piaţa Unirii 2 şi Universitate.


    Foto: news.ro, Click!
Foto: news.ro, Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net