O nouă defecţiune la metrou. Circulația pe Magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu dificultate

Ultima actualizare:

    O nouă defecţiune la metrou. Al treilea blocaj în doar două săptămâni
O nouă defecţiune la metrou. Al treilea blocaj în doar două săptămâni

Joi dimineaţă, metroul a circulat cu dificultate timp de jumătate de oră, după ce a apărut o defecţiune la un tren din staţia de metrou Eroilor 1, a informat Metrorex. În luna august este a treia oară când metroul este blocat în subteran din cauza unor probleme apărute fie la tren, fie la calea de rulare.

„Metrorex informează că astăzi, 12.08.2021, în intervalul 09:55 – 10:26, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistralele 1 şi 3 s-a desfăşurat cu dificultate din cauza apariţiei unei defecţiuni la un tren în staţia de metrou Eroilor 1, linia 2”, se arată în comunicat.

„Precizăm că în urma acestui eveniment siguranţa publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment”, mai transmite Metrorex.

Pe lângă situaţia de astăzi, în ultimele 11 zile au mai fost două cazuri în care trenurile au circulat cu dificultate. Pe 2 august, un tren s-a defectat în staţia de metrou Parc Bazilescu, linia 2. Problema a fost rezolvată după o oră şi 10 minute.

Pe 8 august, circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 s-a desfăşurat cu dificultate din cauza apariţiei unei defecţiuni tehnice în calea de rulare, pe distanta Ştefan cel Mare - Obor. Pentru continuarea şi fluidizarea călătoriilor, circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă intre staţiile Dristor 2 - Piaţa Iancului, pe linia 1 şi Piaţa Iancului -Piaţa Victoriei 2, linia 2, relatează

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net