Primarul Sectorului 6 din București a anunțat pe pagina perosnală de Facebook că are Covid-19. Edilul a menționat printre simptome frisoanele și a insistat asupra faptului că vaccinarea l-a ferit de o formă mai complicată de boală.


Ciprian Ciucu a făcut anunțul într-un mesaj pe Facebook, în care vorbește despre situația termoficării din Sectorul 6, el spunând că a fost mai puțin prezent în spațiul public pentru că a avut Covid-19, iar curând va ieși din izolare.

În mesajul său, Ciucu insistă că doar vaccinarea anti-COVID face diferența.

"Am avut o primă săptămână grea, cu fel și fel de dureri, frisoane și suferințe, dar faptul CĂ AM FOST VACCINAT M-A AJUTAT ENORM ca recuperarea să fie rapidă. Acum, la finalul celei de-a doua săptămâni sunt bine, determinat, energizat, pe telefoane și abia aștept să îmi reiau activitatea imediat ce se vor finaliza cele 14 zile de carantină!

Rețineți: vaccinul face diferența dacă ajungeți sau nu la ATI, dacă aveți o formă ușoară a bolii, dacă rămâneți fără sechele și fără să vă scadă numărul de ani din viață, mai târziu la bătrânețe, din cauză că vă sunt afectate acum organele interne! Doar vaccinul, și datele statistice o confirmă, vă poate proteja semnificativ sănătatea! Doar vaccinul! Restul e gragară politicianistă și multă prostie!", a scris Ciucu.

Citește și:

Exclusiv! Ciprian Ciucu explică cum a ajuns mama lui să ocupe posturile de la stat fără concurs

Ciprian Ciucu ia lecții de primar de la Emil Boc. S-a dus la Cluj ca să vadă cum se fac lucrările în oraș

 
 
Loading...