Pumni la Primăria Capitalei. Viceprimarul Bădulescu și primarul de la Sectorul 6 s-au bătut

Ultima actualizare:

    Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu

Scene de luptă joi, 31 ianuarie, la Primăria Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția polițiștilor locali pentru a-i despărți.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei, în cadrul ședinței de grup a Parditului Social Democrat, chiar înainte să înceapă ședința Consiliului General al Capitalei.

Potrivit relatărilor martorilor, citați de Digi 24, Bădulescu l-a jignit pe Mutu, după care edilul sectorului 6 i-a dat acestuia un pumn. Totul a pornit de la retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu, după ce acesta a reunoscut public că a mințit în legătură cu dosarul mitingului din 10 august 2018.

Bădulescu i-a reproșat lui Mutu faptul că acesta din urmă a condus şedinţa PSD de miercuri seară, în care viceprimarului  i-a fost retras sprijinul. Incidentul a fost confirmat pentru  News.ro de consilierul general Cristian Olteanu. Se pare că scandalul a început în momentul în care  Mutu i-a prezentat lui Bădulescu documentele referitoare la retragerea sprijinului.

Bădulescu a început să-l jignească pe edilul sectorului 6. Potrivit aleşilor generali PSD, edilul Mutu s-ar fi enervat şi i-a tras un pumn viceprimarului. A fost nevoie de intervenția polițiștilor locali pentru stingerea conflictului.

PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că acesta vorbeşte urât cu colegii din PSD. Noul lider al filialei, Gabriel Mutu, renunţă, astfel, la oamenii primarului Gabriela Firea, la Primăria Capitalei. Miercuri seara, Aurelian Bădulescu a declarat public că a mințit în legătură cu dosarul 10 august, dar că ar fi decis să spună adevărul după ce a fost exclus din PSD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net