Scene desprinse din filmele horror în București! O femeie a fost înjunghiată în fața unui magazin

Ultima actualizare:
Agresorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, s-a sinucis
Agresorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, s-a sinucis

O femeie a fost înjunghiată duminică, 14 aprilie, de un bărbat, la intrarea într-un magazin. Autoritățile au fost anunțate prin apel la 112, iar până la venirea poliţiştilor, agresorul a încercat să-şi ia viaţa. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a murit în cele din urmă. Tânăra înjunghiată se află și ea la spital, în stare critică.

Întâmplare cumplită în Capitală. O tânără în vârstă de 22 de ani a fost înjunghiată duminică, 14 aprilie, de un bărbat, la intrarea într-un magazin din sectorul 5 al Bucureștiului. Şocaţi, trecătorii și martorii nefericitului incident au sunat rapid la 112. După ce a realizat gravitatea situației create, agresorul a încercat în repetate rânduri să se sinucidă cu un cuțit. Medicii ajunși la fața locului i-au oferit acestuia primul ajutor, însă în ciuda eforturilor acestora, bărbatul a murit.


    Agresorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, s-a sinucis Foto: Captură Digi 24
Agresorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, s-a sinucis Foto: Captură Digi 24

Din primele informații, crima ar fi fost una pasională, oamenii legii identificând ulterior că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, era, de fapt, fostul iubit al victimei. Medicii au confirmat decesul bărbatului, iar starea tinerei înjunghiate este în continuare una critică. 

Întreg incidentul a avut loc în sectorul 5 al Capitalei, la un magazin de cartier, unde victima lucra ca vânzătoare. Femeia a fost atacată când se pregătea să deschidă magazinul. Potrivit Digi 24, agresorul este fostul iubit al femeii, cei doi având și un un copil împreună. Aceștia s-au despărțit în urmă cu aproximativ jumătate de an. A fost sesizat cu privire la eveniment și Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, anunță Poliția.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. „Prin apel 112, a fost sesizat faptul ca pe raza Secţiei 18 Poliţie, o femeie a fost agresată la intrarea într un magazin. Ulterior bărbatul care a acţionat în acest mod, producându-şi şi el leziuni la nivelul gâtului. La faţa locului se afla echipaje de poliţie şi salvatori. Femeia urmează a fi transportată la spital", anunţă Poliţia Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net