Se parchează la liber în mall-uri

Ultima actualizare:

    Bucureștenii din sectorul 6 își pot lăsa mașinile în parcările subterane până duminică
Bucureștenii din sectorul 6 își pot lăsa mașinile în parcările subterane până duminică

Zăpada care s-a așternut în utimele 48 de ore le-a dat din nou bătăi de cap autorităților. Ca să o poată curăța de pe străzi, cei de la Primăria sectorului 6 anunță că bucureștenii își pot lăsa mașinile peste noapte în parcările subterane ale marilor complexe comerciale.

Vorbim despre Cora Lujerului (Bd. Iuliu Maniu nr. 19), Plaza România (Bd. Timişoara nr. 26) şi Auchan Drumul Taberei (str. Braşov nr. 25), unde nu există limită de oră.

La AFI Palace Cotroceni (Bd. Vasile Milea nr. 4), şoferii pot ocupa locuri în parcarea acoperită, în intervalul orar 22.00- 10.00.

În acest caz, pe timpul zilei, locurile de parcare trebuie eliberate pentru a permite accesul clienţilor. În caz contrar, administratorii parcării vor aplica tarifele standard.

”Şoferii sunt rugaţi să lase în parbriz un număr de telefon unde pot fi contactaţi în caz de urgenţă şi să respecte intervalul orar stabilit pentru staţionare în parcările acestor centre”, anunță reprezentații instituției.

De această facilitate pot beneficia șeferii de astăzi și până duminică. Și cei care vor parca pe străduțele dintre blocuri sunt rugați să nu blocheze activitatea de desăpezire a drumarilor.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net