A venit vara şi odată cu ea s-a dat startul la marea bălăceală în oraş. Ştrandurile şi-au deschis porţile, astfel că bucureştenii care nu au ajuns la mare au petrecut ziua de ieri în bazine, au dansat în spumă şi şi-au testat curajul în toboganele cu apă.


Pentru doamnele şi domnişoarele care se respectă, prima zi de plajă are o importanţă aparte. Ştiu că sunt privite, aşa că au grijă să-şi expună părţile care le avantajează. La rândul lor, băieţii şi-au ”verificat” muşchii, iar cei mai îndrăzneţi şi singuri au încercat să cucerească. Şi unde în altă parte dacă nu în apă? Tineri, dar şi familişti, şi-au petrecut ziua de duminică la Aqua Park-ul Magic Place, fostul ştrand Ciurel, care abia şi-a deschis porţile. Au înotat, au dansat în spumă şi s-au dat pe toboganele cu apă, la cele 31 de grade Celsius.

7-actu-foto2-2col-5cm.jpg

În piscina cu valuri a fost ca la mare
Foto: Dorin Constanda

7-actu-foto3-2col-5cm.jpg

La orele prânzului, la Magic Place a fost petrecere cu spumă
Foto: Dorin Constanda

”Nu am ajuns la mare, dar ne simţim ca acolo. Avem piscină cu valuri, nisip, soare. E tot ce ne trebuie”, ne-au spus Angelica şi Alexandra. Este prima dată pe anul acesta când fac plajă şi sunt nerăbdătoare ca bronzul să se aşeze cât mai repede pe trupurile lor. Câţiva băieţi fac tumbe în apă şi se bucură de marea bălăceală. ”Am fost pe 1 iunie la deschidere şi am venit şi astăzi (nr.luni). Avem de gând să petrecem aici toată vacanţa. E cel mai tare ştrand din Bucureşti”, au strigat înainte să se arunce în bazin. Atmosfera a fost încinsă, duminică , de Daniel Buzdugan şi de un DJ care a mixat hituri după hituri. Acesta, împreună cu Mihai Morar, va fi prezent aici duminică de duminică până pe 29 august. Iar surprizele se ţin lanţ.

7-actu-foto4-2col-5cm.jpg

Angelica şi Alexandra au făcut prima plajă pe anul acesta
Foto: Dorin Constanda

Tot sezonul vor fi concursuri pentru copii, dar şi pentru adulţi, aerobic în piscină, zumba pentru mămici, petreceri tematice. Intrarea costă 30 de lei în timpul săptămânii şi 50 de lei în weekend, pensionarii plătesc 20 de lei, indiferent de zi, în timp ce studenţii 30, respectiv 25 de lei. Startul la bălăceală se dă ora 8.00 şi se închide la ora 20.00. Şi la ştrandul Moghioroş, din cartierul Drumul Taberei, a început distracţia de vară.

Au fost cozi la intrarea în Bucureşti

Nu mai puţin de 40.000 de români şi-au petrecut minivacanţa de 1 Iunie la mare şi peste 10.000 la munte, pe Valea Prahovei. Astfel că drumurile spre casă au fost ieri arhipline. Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza aglomeraţiei, traficul rutier pe DN1, pe sensul de coborâre dinspre staţiunile montane către Capitală, maşinile au circulat în coloană, cu o viteză de aproximativ 10 km/h. În special, între Predeal şi Buşteni. Şi Autostrada Soarelui, pe sensul spre Bucureşti, a fost aglomerată, mai ales că la orele amiezii a avut loc un accident în lanţ în care au fost implicate trei maşini.

 
 
Loading...