Societatea de Transport București anunță modificări ale traseelor de autobuze care traversează zona Doamna Ghica. În perioada 24-26 noiembrie, liniile de autobuz 243, 282, 343 și N123 vor funcționa pe trasee deviate din cauza unor lucrări la Pasajul Rutier Suprateran Doamna Ghica


Decizia de modificare a traseelor celor patru linii de autobuze a fost luată la solicitarea Trustului de Clădiri Metropolitane București SA, compania Municipalității care gestionează realizarea pasajului. Decizia a fost aprobată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI)  

 

Restricțiile anunțate de STB în zona Doamna Ghica 

 

-linia 243 va funcţiona pe sensul spre terminalul „CFR Constanţaʺ pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Celălalt sens, spre „Bd. Alexandru Obregia”, nu se modifică. 

-linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Gara Basarab” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Șoseaua Fundeni” nu se modifică. 

-linia 343 va funcţiona pe sensul spre „Piaţa Dorobanţi” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Sensul spre capătul de linie „Fundeni” nu se modifică. 

-linia de nopte N123 va funcţiona pe sensul spre „Bd. Alexandru Obregia” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Pasaj Colentina” nu se modifică

 

 

 

 

 

 

Citiți și

 

 

 

Autobuzele STB nu vor mai circula pe calea proprie a tramvaielor, pe o perioadă de trei luni

 

Care e cea mai lungă linie de autobuz. ”Luați-vă mâncare la voi”

 
 
Loading...
Citeste tot despre: