Zilele acestea, poţi să-ţi pui şorţul de bucătărie-n cui şi să iei o pauză de la gătit. Găseşti mâncare bună la târgurile care s-au deschis azi în Bucureşti şi ţin până duminică.


Prima ediţie Bucharest Gourmet Festival, organizată în parcarea de la Băneasa Shopping City, te răsfaţă cu preparate a la MasterChef. Mâncarea pe care o puteţi gusta aici mizează nu numai pe gust, ci şi pe aspect. Mai concret, bucătari de renume vin să gătească pentru tine şi să facă „artă” în farfurie.

electrolux_bucharest_gourmet_festival_5.jpg

Chef Liviu Lambrino şi Chef Paul Siserman gătesc pentru tine
Chef Liviu Lambrino şi Chef Paul Siserman gătesc pentru tine

Chef Lambrino şi Chef Paul Siserman, foşti participanţi MasterChef, vor delecta participanţii cu preparate gourmet realizate la faţa locului. Vor fi demonstraţii live, concursuri pentru public, dar şi între blogger, unde vizitatorii pot degusta şi juriza preparatele. În cele trei zile, organizatorii promit o experienţă culinară de cinci stele.

Dacă, însă, ai poftă de mâncare românească, mergi la „Târgul de bunătăţi româneşti” din parcarea Kaufland (Barbu Văcărescu). Este deschis de azi până duminică, între orele 10.00 – 20.00. Peste 50 de fermieri şi artizani şi-au instalat deja produsele în căsuţe de poveste şi te aşteaptă cu preparate culinare tradiţionale, băuturi sau obiecte de artizanat, îmbrăcăminte sau produse cosmetice, toate 100% româneşti.

targ_de_bunatati_romanesti_kaufland_.jpg

La Târgul de bunătăţi româneşti găseşti preparate tradiţionale
La Târgul de bunătăţi româneşti găseşti preparate tradiţionale
 
 
Loading...
Citeste tot despre: