Ana Baniciu se poate lăuda, pe lângă o voce de excepție și cu un trup de invidiat. În concerte sau la sală, cântăreața reușește să atragă atenția tuturor, mai ales datorita formelor sale perfecte. Iar acum, de curând, a decis să renunțe la haine pentru un bronz perfect…


Ana Baniciu, una dintre cele mai sexy artiste ale industriei muzicale românești, reușește să își mențină formele printr-o dietă specială, dar și prin mult sport. Și, evident, efectele sunt vizibile, motiv pentru care deținătoarea celui mai sexy trup din industria muzicală românească face furori la fiecare aparitie. Dezinvoltă și sigură pe ea, Ana Baniciu a făcut furori și în rândul fanilor care o urmăresc pe artistă pe conturile ei de socializare, cu pozele postate.

ana_baniciu_costum_de_baie.png

ana baniciu costum de baie sexy plaja
Ana Baniciu se poate lauda cu un corp perfect
Foto: Instagram

Iar câștigătoarea emisiunii concurs Asia Express are un trup de invidiat și nu se sfiește deloc să îl arate cu haine din ce în ce mai puține pe ea. Iar de curând, la malul mării, Ana Baniciu a decis că este cazul să renunțe la haine și să își expună atu-urile fizice pe care le are. Așa că, artista s-a lăsat fotografiată și din față, și din spate, mai ales că știe că are cu ce se lăuda din ambele… părți.

ana_baniciu_costum_de_baie1.png

ana baniciu costum de baie sexy plaja
Ana Baniciu se poate lauda cu un corp perfect
Foto: Instagram

Cântăreață, actriță și compozitoare, Ana Baniciu este o artistă completă care s-a făcut remarcată de pe vremea când făcea parte din trupa Lala Band și filma pentru serialul “Pariu cu viața”, iar de curând a lansat un nou single, “Csf, n-ai Csf”.

 
 
Loading...