Poliția Capitalei a transmis că trei persoane, doi bărbați și o femeie, au fost amendate joi, după ce au făcut scandal și au refuzat termoscanarea la intrarea într-un centru comercial din sectorul 5 al Capitalei.


”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Autoritățile au adăugat că persoanele cu pricina au refuzat să se legitimeze și au manifesta un comportament agresiv la sosirea forțelor de ordine. ”La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție.

Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu”, se mai arată în comunicatul citat.

Citește și:

Raed Arafat: ”Există un curent care îndeamnă oamenii să refuze măsurarea temperaturii”

Medic: ”Valorile înregistrate de termometre la supermarket nu sunt de luat în calcul din punct de vedere medical”

 
 
Loading...