Un șofer s-a răsturnat, miercuri seară (13 ianuarie), cu mașina pe podul Basarab din Capitală. Acesta a fost identificat de poliție, fiind vorba chiar de persoana pe care polițiștii au găsit-o lângă mașină și care susținea că fusese pasager în autoturism, se arată într-un comunicat al instituției.


Poliția a fost sesizată prin apel la 112, miercuri, în jurul orei 21.45, cu privire la producerea unui accident rutier pe Podul Basarab. Oamenii legii sosiți la fața locului au găsit autovehiculul pe liniile de tramvai și un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care nu prezenta vătămări corporale vizibile și nu a solicitat transportul la spital pentru îngrijiri, declarând că a fost pasager, iar conducătorul auto nu se mai află la fața locului, conform Digi24.

Polițiștii au stabilit faptul că aceasta a condus autovehiculul implicat în evenimentul rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.32 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv cu aparatul Drugtest, rezultat negativ.

A fost condus la Biroul Accidente Ușoare unde a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 
 
Loading...