O operațiune de căutare mai puțin obișnuită a avut loc joi, 22 octombrie, în Capitală, după ce a fost semnalată prezența unei vulpi într-o intersecție.


Animalul sălbatic a fost observat într-o intersecție din sectorul 2 din București. Angajații Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor au pornit pe urmele vulpii, pentru a o prinde și a o duce într-un mediu sigur pentru ea, însă după ore bune de căutare, aceștia nu au reușit să îi dea de urmă.

Vulpe căutată de Protecția Animalelor, în Capitală

Vulpea a fost surprinsă de o cameră de bord într-o intersecție de pe bulevardul Ferdinand, de un șofer oprit la semafor. La câteva ore de la apariția imaginilor, angajații Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor au pornit în căutarea vulpii.

„Dacă nu mai sunt câini pe străzi, vulpile au început să-și lărgească teritoriul de a căuta hrană și migrează dinspre zonele limitrofe, pădurile de la marginea Bucureștiului spre centru. De obicei, le regăsim la periferia orașului”, a declarat 

Andrei Mina-Drăghici, directorul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, potrivit Digi 24. Cei de la Supravegherea şi Protecţia Animalelor susțin, însă, că vulpile nu reprezintă un pericol.

 
 
Loading...