Bustul lui Jean Constantin a fost dezvelit la Constanţa - FOTO

Ultima actualizare:

    Bustul lui Jean Constantin a fost aşezat pe cruce
Bustul lui Jean Constantin a fost aşezat pe cruce

Bustul marelui actor a fost descoperit sâmbătă la Cimitirul Central din Constanţa. Au trecut şase luni de la trecerea în nefiinţă a lui Jean Constantin. Teatrul din Constanţa nu îi poartă numele, dar chipul său a fost sculptat în bronz şi veghează pe aleea principală din Cimitirul Central Constanţa.

Sâmbătă, familia, prietenii şi cunoscuţii au fost prezenţi la cimitir la slujba de pomenire ţinută la şase luni de la trecerea în nefiinţă a lui Jean Constantin. Faţa veşnic surâzătoare a lui Jean, cu o pălărie şmecherească pe cap, surâde acum celor care trec pe aleea principală. Aproximativ 50 de persoane au participat la slujba de pomenire şi la dezvelirea bustului.

Lucrările la mormântul actorului sunt în plină desfăşurare de câteva săptămâni. Totul a fost îmbrăcat în marmură maro, iar bustul este turnat în bronz de artistul tulcean Cătălin Munteanu.

"A fost comandat de doamna Nina încă de la 10 iunie. S-au făcut multe probe pentru ca totul să iasă bine. Din câte ştiu, totul a costat în jur de 14.000 de euro. Doamna Nina nu a făcut rabat în ceea ce priveşte acest aspect", a declarat Ionuţ Galani, apropiat al familiei marelui actor. În fiecare săptămână mormântul a fost curăţat, iar candela a ars neîntrerupt la căpătâiul actorului.

Vezi Galerie Foto în ADS Constanţa

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net