George Sturt a devenit văduv în iulie, când soţia lui s-a ridicat la cer. Bătrânul de 76 de ani simţea că trăieşte doar pentru cei opt nepoţi şi doi strănepoţi. Atunci s-a întâmplat miracolul: a câştigat 30 de milioane de euro la Euroloto.


"Este în mod indiscutabil un cadou din partea lui Maureen, soţia mea. S-a ridicat la cer în iulie anul trecut după o luptă crâncenă cu un cancer nemilos. Este un cadou pe care îl face din lumea de dincolo copiilor pe care i-a iubit mai mult ca orice", a declarat bătrânul pentru Daily Mail.

Sturt a aflat că a câştigat din ziarul local, Dorking Advertiser, din localitatea Surrey. „Nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat. Eram cu copiii în casă şi le-am zis că este un semn de la bunica", a declarat emoţionat străbunicul. Sturt nu s-a gândit nici o clipă să cheltuiască banii pe distracţii.

A vrut să îi doneze. A avut însă un vis ciudat în care soţia sa i-a spus că sunt un cadou pentru copii.

Citeşte şi:
Taximetristă amendată pentru că purta rochie
Blestemul loteriei
A cheltuit prosteşte 10 milioane €, în doi ani
Cele două milioane de euro câştigate la Loto l-au nenorocit
«Lăsaţi-mă în pace! Nu eu am câştigat la Loto!»

„M-am întors la muncă şi am jurat să nu mă ating de nici un euro din banii câştigaţi. Toţi banii vor fi ai copiilor. Eu mă mulţumesc cu leafa de taximetrist şi bacşişurile pe care le primesc de la oameni. Am 76 de ani şi îmi place să hoinăresc pe străzi pentru a plimba lumea", a glumit bătrânul.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: