A câştigat 30.000.000 €, dar rămâne taximetrist

Ultima actualizare:

    Bărbatul e convins că e un  cadou de pe lumea cealaltă pentru copiii săi: Colin, Teresa şi Gary
Bărbatul e convins că e un cadou de pe lumea cealaltă pentru copiii săi: Colin, Teresa şi Gary

George Sturt a devenit văduv în iulie, când soţia lui s-a ridicat la cer. Bătrânul de 76 de ani simţea că trăieşte doar pentru cei opt nepoţi şi doi strănepoţi. Atunci s-a întâmplat miracolul: a câştigat 30 de milioane de euro la Euroloto.

"Este în mod indiscutabil un cadou din partea lui Maureen, soţia mea. S-a ridicat la cer în iulie anul trecut după o luptă crâncenă cu un cancer nemilos. Este un cadou pe care îl face din lumea de dincolo copiilor pe care i-a iubit mai mult ca orice", a declarat bătrânul pentru Daily Mail.

Sturt a aflat că a câştigat din ziarul local, Dorking Advertiser, din localitatea Surrey. „Nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat. Eram cu copiii în casă şi le-am zis că este un semn de la bunica", a declarat emoţionat străbunicul. Sturt nu s-a gândit nici o clipă să cheltuiască banii pe distracţii.

A vrut să îi doneze. A avut însă un vis ciudat în care soţia sa i-a spus că sunt un cadou pentru copii.

Citeşte şi:Taximetristă amendată pentru că purta rochieBlestemul loterieiA cheltuit prosteşte 10 milioane €, în doi ani Cele două milioane de euro câştigate la Loto l-au nenorocit«Lăsaţi-mă în pace! Nu eu am câştigat la Loto!»

„M-am întors la muncă şi am jurat să nu mă ating de nici un euro din banii câştigaţi. Toţi banii vor fi ai copiilor. Eu mă mulţumesc cu leafa de taximetrist şi bacşişurile pe care le primesc de la oameni. Am 76 de ani şi îmi place să hoinăresc pe străzi pentru a plimba lumea", a glumit bătrânul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net