Căţeii vedetelor cu ţoale de mii de euro!

Ultima actualizare:

    Bichonul Silviei are pulover în culorile Stelei
Bichonul Silviei are pulover în culorile Stelei

Dacă tot a venit frigul, vedetele posesoare de patrupede au început să le scoată acestora de la naftalină garderoba de fiţe.

Câinii din show-biz se întrec care mai de care în hăinuţe de lux, aceştia fiind răsfăţaţi din plin de stăpânii lor, care cheltuiesc mii de euro pentru a-i îmbrăca după ultima modă.

De la hanorace cu glugă, pulovere şi rochiţe, până la costume de fitness, nimic nu le lipseşte acestora.

Citeşte despre ce mai e la modă (pentru cine îşi permite):Hăinuţe de fiţe pentru căţeluşiUltima fiţă: gândacii de companie!Manichiură de aur, ultima fiţă în domeniuFiţe de miliardari Forbes: iguană în casă şi Simona Sensual pe capotăFiţă printre vedete: pietrele Swarovsky de mii de euro

Accesoriile foarte răspândite printre căţeluşii vedetelor sunt zgarda cu cristale Swarovski, dar şi pălăriuţele care-i apără de ploaie şi botoşeii pe care-i poartă pentru a nu se murdări când sunt duşi la plimbare.

Bichonul Silviei are pulover în culorile Stelei

Oxy, căţeluşul Silviei Lăuneanu, este stelist. Vedeta i-a cumpărat un pulover în culorile echipei ei favorite, cu care-l îmbracă atunci când se uită împreună la meciuri.

Denisa i-a cumpărat costum de Moş Crăciun

Jumătatea brunetă a trupei Bambi a primit de la prieteni un bichon pe care l-a botezat Bubu. Denisa i-a cumpărat patrupedului un costum de Moş Crăciun.

simeon stalpnicul png

Jasmine, colecţie pentru câini cu cristale Swarovski

Dansatoarea din buric Jasmine e îndrăgostită de căţeluşa ei Fifi, un bichon maltez de toată frumuseţea. Are o întreagă garderobă: bluziţe, fustiţe, rochiţe, pelerine şi paltonaşe.

simeon stalpnicul png

Meme i-a cusut singură hăinuţe căţeluşului

Mihaela Moise, asistenta lui Mădălin Ionescu la „Acces direct" (Antena 1), a adoptat în urmă cu ojumătate de an un câine abandonat: „Tatăl meu l-a găsit pe Richy pe stradă. Eu şi cu mama i-am făcut aceste hăinuţe pe care le poartă acum", a povestit Meme pentru Click!

simeon stalpnicul png

Patrupedul lui Mitoşeru are costum de fitness

Tomiţă, pechinezul lui Mihai Mitoşeru, merge cu acesta aproape zilnic la sală, aşa că stăpânul i-a făcut costum de fitness pe măsura lui, pe care a dat 100 euro.

simeon stalpnicul png

Giulia i-a luat paltonaş de iarnă

Giulia şi-a luat acum doi ani un superb Yorkshire, pe care l-a botezat Bubbles. Patrupedul are o groază de hăinuţe pentru anotimpul rece.

simeon stalpnicul png

Flora Năstase îşi îmbracă bichonul în blănuri şi piele

Creatoarea de modă Flora Năstase, cunoscută ca specialistă în haine de blană, are un bichon de care e tare mândră. Chichi e foarte răsfăţat şi, cum vine vremea rece, stăpâna lui îl îmbracă în blănuri de mii de euro şi chiar în piele de şarpe.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net