Ce pasiuni scumpe au «Regii asfaltului»!

Ultima actualizare:

    Costel Căşuneanu
Costel Căşuneanu

Au pe mână o avere de peste 250 de milioane de euro şi îşi permit hobby-uri destul de scumpe. Cei trei bărbaţi ai familiei Căşuneanu cheltuie mici averi pe sporturi extreme, maşini de epocă, ceasuri de lux sau partide de vânătoare.

Costeluş Căşuneanu, mezinul familiei, e cel mai activ dintre ei. Practică de mic sporturi extreme, dar şi munceşte cot la cot cu tatăl său. De curând, acesta şi-a trecut un nou titlu de campion în palmares.

Mai citeşte:

Costel Căşuneanu, copilot în cea mai mare maşină din ţară

Tânărul miliardar a obţinut locul întâi la un concurs naţional de snowmobil.

„În total cred că am avut de parcurs aproape 300 km prin pădure. Am mers, adunat în cele trei zile, circa opt ore şi jumătate. Am rămas şi fără benzină, a trebuit să facem şi ceva mecanică, dar pe final am fost câştigători", ne-a spus tânărul.

Fratele său mai mare, Ionuţ, are însă o pasiune mai ferită de ochii lumii. Alături de alţi afacerişti merge la vânat, în special pe domeniul de la Scroviştea, care i-a aparţinut lui Ceauşescu.

Din grupul său de vânătoare face parte şi directorul fabricii de conserve Scandia, Adrian Gaşpar. De departe cel mai cu dare de mână e Costel senior, poreclit şi «Regele asfaltului», din cauza zecilor de şosele asfaltate de firma sa.

Pe domeniul de la Oituz, estimat la 20 de milioane de euro, afaceristul are şi o adevărată colecţie de maşini de lux, în special de epocă.

250 milioane de euro avere

Afacerile în infrastructură rutieră, transport, imobiliare şi prelucrarea lemnului i-au adus familiei Căşuneanu o avere de 250 milioane de euro. Astfel, afaceriştii băcăuani se află pe locul 21 în topul Forbes 500 miliardari.

Holdingul Pa&Co este cea mai importantă firmă de asfaltări din România, marea majoritate a contractelor de asfaltare fiind câştigate de către firma omului supranumit „Regele asfaltului".

Ionuţ Căşuneanu - vânătoare şi safari

Mai puţin cunoscutul şi mai puţin vizibilul fiu al miliardarului băcăuan, Ionuţ, are o pasiune care-l ţine departe de ochii reflectoarelor şi a camerelor de luat vederi: participă la partide de vânătoare.

simeon stalpnicul png

În 2008, a participat şi la un safari în Mozambic, unde a împuşcat un bizon, un porc mistreţ, dar şi mai multe antilope.

Costeluş Căşuneanu - sporturi extreme

Mezinul familiei Căşuneanu practică, încă de mic, sporturi periculoase. Iarna participă la competiţii cu snowmobilul sau schiurile, iar vara nu ratează nici un concurs de off-road. Are în colecţie un Jeep Wrangler Rubicon, o Toyota LandCruiser, dar şi mai multe ATV-uri.

simeon stalpnicul png

Ultima competiţie dificilă, la care a participat a fost Romanian Extreme Adventure, organizată în munţii din Buzău.

Costel Căşuneanu - ceasuri şi maşini de lux

Seniorul familiei Căşuneanu, supranumit «Regele asfaltului» este un cunoscut colecţionar de maşini de epocă, dar şi de ceasuri de lux. În garajul său, pe lângă celebrul Bugatti Veyron, de peste un milion de euro, afaceristul mai are un Mercedes din 1936 şi alte maşini din anii ‘20-'70.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net