Chocolate Love a venit la Craiova: "Dinamo va regreta"

Ultima actualizare:

Fundaşul care a împlinit 28 de ani în drum spre România, a sosit în Bănie în jurul orei 21.00 şi, după ce s-a răcorit puţin la terasa de lângă sediul clubului, a intrat la negocieri cu patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu.

Discuţiile au durat aproape patru ore, înţelegerea fiind parafată după miezul nopţii. Se pare că Lopes s-a lăsat greu convins să accepte un salariu mai mic decât cel pentru care venise, până la urmă brazilianul mulţumindu-se cu 120.000 de euro pe an.

David Lopes a venit la Craiova din Segunda Division, de la Cordoba, echipă pentru care a jucat ultima dată în decembrie anul trecut.

După semnarea contractului pe doi ani, brazilianul s-a declarat încântat de alegerea făcută.

Universitatea este clubul care mi-a oferit şansa să joc. Am avut mai multe oferte, dar am ales Craiova. Tratativele cu Steaua şi Dinamo sunt istorie, sunt fericit că am ajuns aici. Îmi propun să joc cât mai bine, să ajut echipa, să dau maximum la fiecare meci şi să rămân alături de Universitatea indiferent de situaţie“, a spus David Lopes în calitate de jucător al Ştiinţei.

Sunt sigur că toţi de la Craiova vor fi încântaţi de mine. Sper că cei de la Dinamo vor regreta că nu m-au luat când au avut ocazia“, a mai spus Lopes.

image

O dată cu venirea brazilianului, Ţicleanu va avea la dispoziţie patru fundaşi centrali, Iliev, V. Găman, Ciucă şi Lopes, însă ultimul sosit poate juca şi în banda stângă, acolo unde Universitatea este deficitară.

Nu va juca în prima etapă cu CFR ClujDavid Lopes are şanse minime să joace în duelul din prima etapă cu CFR Cluj, el fiind în urmă cu pregătirea fizică, după ce în ultima jumătate de an a evoluat doar câteva minute la Cordoba.

Brazilianul a mai jucat în cariera sa la Clube Atletico Paranaense, FC Porto (unde l-a avut ca antrenor pe Jose Mourinho), Iraty Sport Club, NK Osijek şi Terek Groznâi (unde a fost coleg cu Iliev).

image

Lopes este un fundaş foarte puternic, un colos care ştie jocul. Face faţă fără nico problemă la echipele cu pretenţii din Liga I“, a fost caracterizarea făcută brazilianului de către Gică Craioveanu.

Vezi un clip care îi este dedicat lui David Lopes a.k.a Chocolate Love:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net