Singurul DJ român care a reuşit, în anul 2010, să se numere printre primii 100 din lume este o târgovişteancă de 28 de ani. Claudia Cazacu s-a clasat pe locul 93 în top. 


Citeşte şi:

Performanţă! O româncă în „Top 100 DJs” ai lumii

Târgovişteanca Claudia Cazacu a făcut furori în Anglia. Românca a reuşit cea mai bună clasare din întreaga ei carieră, intrând pe locul 93 în „Top 100 DJs", lansat de revista "DJ Magazine".

Claudia este singurul român din acest top şi spune că nu a fost lucru uşor pentru o femeie. "Toată muncă mea a fost răsplătită. Nimic din ce a fost dificil nu mai contează. Sunt fericită!", ne-a spus DJ-iţa.

DJ-iţa româncă mixează în cluburi din toată lumea, fermecând asistenţa

Tânăra româncă s-a stabilit, în urmă cu 12 ani, la Londra şi a muncit pe brânci să facă performanţă ca DJ. Ea spune că nu s-ar mai întoarce în România, dar recunoaşte că i se face dor de ţară, de Sărbători.

"În preajma Crăciunului mă apucă melancolia. Îmi este dor de parfumul plăcintelor şi al sarmalelor făcute de mama. Nimic nu se compară cu sărbătorile de-acasă", ne-a mărturisit DJ-iţa. Acum, Claudia Cazacu lucrează pentru o casă de producţie din Londra şi mixează în cluburi din lumea întreagă.

Vezi aici mai multe imagini

CLIIMA20101108_0164_1.jpg

Galerie foto - Claudia Cazacu

Claudia Cazacu  ocupă locul 93 în “Top 100 DJs”, lansat de revista “DJ Magazine” din Anglia. Numele ei apare alături de artişti precum Armin van Buuren, Sander van Doorn, Tiesto, Judge Jules, Paul van Dyk şi Eddie Halliwell.

Vezi şi:

I-a pus fundul în cap prezentatoarei de la MTV EMA 2010 - VIDEO

Uite cele mai excentrice vedete de la MTV EMA 2010 - FOTO

 
 
Loading...
Citeste tot despre: