Click!, cel mai vândut ziar din România

Ultima actualizare:

    Click! este nr. 1
Click! este nr. 1

Ziarul pe care acum îl ţineţi în mână este cel mai bine vândut din România. Conform Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT), Click! deţine supremaţia pe piaţa cotidienelor româneşti, fiind din februarie încoace numărul 1 în materie de vânzări.

Tabloidul Click! a vândut în perioada iulie - septembrie, în medie, 201.527 de exemplare pe zi, cu 14.790 de exemplare mai mult decât "Libertatea" şi de 2,4 ori mai mult decât "Cancan".

Ziarul dumneavoastră preferat, care apare de luni până duminică în 32 de pagini, având cel mai mic preţ de pe piaţă, vă recomandă deopotrivă cel mai important ghid tv săptămânal, Click! Ghid TV, cea mai importantă revistă pentru femei din România, "Click! pentru femei", dar şi alte două produse de marcă, "Click! Poftă bună!" şi "Click!Sănătate", ambele lider pe piaţa lor.

De asemenea, ediţia de duminică a ziarului Click! ocupă prima poziţie în topul naţional. Trustul Adevărul Holding mai deţine şi cel mai important ziar quality din România, "Adevărul", un produs care din această vară n-a mai coborât în nici o zi sub 100.000 de exemplare vândute, dar şi "Adevărul de seară", cotidianul care, cu tirajul său constant, de peste 500.000 de exemplare difuzate gratuit în fiecare după-amiază, nu are egal pe piaţa noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net