“Colonelul” asasinului grec Passaris a fost adus în cătuşe la tribunal

Ultima actualizare:

    Foto: D. Guţă.
Foto: D. Guţă.

Paul Popa, acuzat de implicarea în jafurile armate comise de grecul Konstantinos Passaris, a fost prezentat instanţei Tribunalului Hunedoara în procesul în care este judecat pentru împuşcarea unui devean, pe care l-a lăsat paralizat pe viaţă.

Azi-dimineaţă, în instanţa Tribunalului Hunedoara a fost prezentat Paul Popa, aflat pentru mai mulţi ani pe lista celor mai căutaţi infractori români. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fugit din ţară în 2002, după ce a împuşcat în spate un tânăr din Deva, Gabriel Duţ, de 25 de ani, căruia i-a provocat paralizia pe viaţă. Popa a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor, în lipsă, pentru că fugise din ţară.

Cauză amânată, în lipsa dosarului

Capturat în luna mai a anului trecut, în Austria, după şase ani în care a fost urmărit internaţional, Paul Popa a cerut rejudecarea cauzei în care a primit sentinţa de 12 ani după gratii. “La acest termen, magistraţii au hotărât amânarea cauzei, în lipsa dosarului. Dosarul se află la Laboratorul interjudeţean de expertiză criminalistică din Cluj-Napoca, unde este efectuată expertiza balistică a glonţului cu care victima a fost împuşcată”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Află de pe adevarul.ro ce reacţie a avut familia tânărului nenorocit pe viaţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net