COLORANŢII din alimente ne distrug ficatul

Ultima actualizare:

    Ingredientele  produselor aratăcalitatea nutriţională
Ingredientele produselor aratăcalitatea nutriţională

Serialul Click! despre cei mai periculoşi 190 de conservanţi şi coloranţi din mâncare, început săptămâna trecută, continuă astăzi cu următorii 40 de aditivi.

Calitatea nutriţională a alimentelor pe care le consumăm zilnic depinde în mare măsură de ingredientele folosite pentru prepararea lor.

simeon stalpnicul png

Dacă eticheta produselor este încărcată de E-uri, trebuie tras un semnal de alarmă. Acestea ne pot îmbolnăvi ficatul.

„Aceşti coloranţi, emulgatori, îndulcitori sau potenţiatori de arome, într-un cuvânt E-uri, intoxică întregul organism, iar ficatul, care are chiar rolul de a ne curăţa de «deşeuri», este primul organ pus în pericol. Activitatea lui este tulburată de o alimentaţie dezechilibrată, de excesul de toxine şi de lipsa activităţii fizice, toate ducând la oboseala acestuia", ne-a explicat prof. dr. Gh. Mencinicopschi.

* Nu rataţi mâine de ce alţi aditivi periculoşi trebuie să vă feriţi.

Lista aditivilor alimentari (E-uri) utilizaţi în Uniunea Europeană

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net