Cornul de rinocer face miracole de 2.000 de ani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rinocerul este leac universal în Asia şi Africa. Cornul acestui animal este folosit în medicina asiatică, împotriva febrei, de 2.000 de ani. Pielea, oasele, penisul şi sângele sunt folosite ca remedii.

Pulberea din coarnele de rinocer este considerată, în medicina asiatică, unul dintre cele mai eficiente mijloace împotriva febrei.

Frunza Ranlung damdawi ucide cancerul

Termitele, antibiotice naturale

Coralul, secretul vieţii fără bătrâneţe

Băuturile pe bază de pulbere din corn de rinocer sunt foarte căutate din această cauză. Pielea rinocerului este folosită pentru tratarea bolilor de piele.

Organul de reproducere al rinocerului şi-a căpătat renumele de redutabil afrodiziac, care vindecă şi impotenţa bărbaţilor. Oasele acestui animal sunt utilizate pentru tratarea bolilor de oase.

Sângele este recomandat de medicina tradiţională drept tonic pentru femeile cu tulburări de ciclu menstrual. Coarnele rinocerilor din Asia sunt considerate mai valoroase decât coarnele celor din Africa.

Experţii în leacuri tradiţionale cred că, atunci când coarnele au dimensiuni mai reduse, acestea sunt mai concentrate şi, deci, mai eficiente în lupta împotriva bolilor.

Cornul de rinocer este un ţesut fibros care conţine o cantitate destul de mare de calciu şi fosfor. Având în vedere că nivelul scăzut al acestor minerale în corp poate duce la slăbirea organismului, luarea unor doze mari din aceste elemente ar putea creşte vitalitatea.

Medicii din întreaga lume ţin însă să avertizeze că efectele curative ale cornului, oaselor, pielii, sângelui şi penisului de rinocer nu sunt dovedite în mod ştiinţific.

Cu toate că sunt protejaţi de organisme internaţionale, rinocerii sunt în continuare vânaţi de braconieri. Ucise pentru proprietăţile "miraculoase" ale cornului lor cheratinos şi alungate, din motive economice, din habitatul lor natural, aceste animale se împuţinează, astăzi, îngrijorător.

Dictatorul coreean foloseşte un elixir miraculos

China este cel mai mare importator de coarne de rinocer.

Mai mult de zece tone de coarne de rinocer, provenite de la circa 4.000 de animale omorâte, au fost comercializate într-un singur an. Japonia importă 800 de kilograme de coarne de rinocer pe an.

simeon stalpnicul png

Cantităţi importante ajung şi în alte ţări asiatice. Se spune că Kim Jong Il, conducătorul Coreei de Nord, îşi menţine sănătatea cu ajutorul unui elixir pe bază de coarne de rinocer. Medicii săi cheltuiesc sute de mii de dolari în călătoriile lor în China pentru a-i procura acest leac.

Se vinde cu 60.000 $/kg

Preţul record al coarnelor de rinocer a ajuns la 60.000 $ pe kilogram pe piaţa neagră în Asia. Un kilogram de coarne de rinocer de Sumatra se găseşte la cel puţin 30. 000 $.

Braconierii sunt în stare de orice pentru a face bani din vânzarea lor. Din această cauză, organizaţia internaţională CITES (Controlul Comerţului Internaţional cu Specii Periclitate), la care au aderat 113 state, a luat măsuri de protecţie pentru rinoceri. În plus şi viaţa băştinaşilor este pusă în pericol de braconieri.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net