Costel Busuioc, Pavarotti din Banat: din sărăcie se întoarce în anonimat!

Ultima actualizare:

    Costel Busuioc, supranumit „Pavarotti din Banat”
Costel Busuioc, supranumit „Pavarotti din Banat”

Cântăreţul amator, care a uimit o lume întreagă în timpul unui consurs de talente din Spania, se întoace încet în anonimatul din care a ieşit cu ajutorul talentului, scrie Adevărul.

Busuioc, numit şi Pavarotti din Banat, planificase un turneu în România cu ocazia sărbătorilor de iarnă, însp nimeni nu cumpără bilete.

Iniţial acest turneu, în care erau planificate 14 concerte, trebuia să aibă loc în 13 oraşe. Până acum însă trei concerte au fost deja anulate pentru că publicul nu s-a mai arătat interesat de cântăreţ. Conform site-ului bestmusic, citat de portalul local de ştiri Agenda, la Constanța organizatorii au anulat concertul, deşi initial au permis ca pe un bilet să intre două persoane, declarând că nu au reuşit să vandă decât 18 bilete. Şi concertele din Suceava şi Ploiesti au fost anulate din acelasi motiv: dezinteres din partea publicului.

Iubit doar în Banat

Conform agenda.ro, numai la Timişoara s-a adunat o masă critică de spectatori care să permită derularea concertelor planificate. „Avem vândute la această oră peste 300 de bilete, deci nu există nici o problemă. Concertul va avea loc", au declarat organizatorii locali ai spectacolului „Acasă de Crăciun". Un bilet la concertul lui Busuioc din Timişoara costă între 60 şi 70 de lei. Cu această ocazie, cântărețul va lansa primul album înregistrat în România.

A reziliat contractul cu Sony

În luna decembrie a anului trecut, tenorul a angajat un avocat pentru a negocia rezilierea contractului cu Sony Music. Busuioc avea dreptul la niște procente din banii rezultaţi din vânzarea discurilor sale şi din concertele susţinute.

„Sony Music ar fi trebuit să-mi dea 60.000 de euro din vânzarea discurilor şi 40.000 de euro din vânzarea DVD-urilor. Ca să încasez aceşti bani ar fi trebuit să continuu colaborarea cu ei încă un an, timp în care să mai înregistrez un disc. Cred că ar fi putut face mult mai mult pentru mine, dar nu şi-au dat interesul", a explicat Busuioc.

Familia locuieşte la Timişoara

După ce a câştigat concursul „Hijos de Babel” (Fiii lui Babel), viaţa lui Costel Busuioc s-a schimbat foarte mult. În martie 2008 lucra în construcţii şi dormea într-o baracă, pe şantier. Apoi a locuit într-un apartament din localitatea Coslada. Şi viaţa soţiei şi a celor patru copii ai lui s-a schimbat. Anul trecut locuiau în satul Ghilad, apoi s-au mutat în Timişoara, într-un apartament.

Vezi reportaje video despre viața cântărețului, despre cuma fost descoperit și ascultă-l cântând, pe adevarul.ro!

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net