David Beckham vrea din nou la AC Milan

Ultima actualizare:

"Am mai multe oferte, dar niciuna dintre ele nu poate sta în calea mea de a mă întoarce la AC Milan. Negocierile dintre cele două cluburi sunt aproape de finalizare", a spus mijlocaşul în vârstă de 34 de ani, citat de NewsIn.

Beckham mai are doi ani şi jumătate de contract cu actuala sa echipă şi vrea să revină în Europa, întrucât Major League Soccer va intra în pauză competiţională între lunile noiembrie şi martie.

Fostul jucător al lui Real Madrid şi Manchester United a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte să participe alături de naţionala Angliei la Cupa Mondială din 2010, iar una dintre condiţiile pe care i-a pus-o selecţionerul Fabio Capello este aceea de a evolua constant la un club important din Europa.

David Bekhcam a mai fost împrumutat la AC Milan în primele 5 luni ale anului curent, timp în care a marcat două goluri în 18 meciuri în Serie A.

De serviciile mijlocaşului lui LA Galaxy s-au mai interesat mai multe echipe din Anglia, printre care şi Tottenham Hotspur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net