De ce a ratat Buffon un chef incendiar cu frumoasa Seredova

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Una caldă, una rece pentru Gigi Buffon. Portarul lui Juventus şi al naţionalei Italiei a vrut să sărbătorească, sâmbătă, naşterea celui de-al doilea copil, însă planurile i-au fost date peste cap de înfrângerea echipei sale în faţa celor de la Napoli (2-3).

VEZI AICI GALERIE FOTO CU INCENDIARA ALENA

Alena Seredova, iubita fotbalistului italian, i-a dăruit acestuia al doilea băiat, pe care îl vor boteza David Lee. Alena şi Gigi intenţionau să facă un chef de zile mari în cinstea bebeluşului venit pe lume, însă au fost nevoiţi să amâne petrecerea pentru că Juventus a fost învinsă în Serie A de Napoli.

"Speram să-i dedic victoria băiatului meu cel mic, însă n-a fost să fie. Sper să am ocazia să fac acest gest după meciul din Liga Campionilor cu Maccabi", a mărturisit Buffon.

Proaspăta mămică şi-a revenit rapid după naştere şi speră să poată urca cât mai curând pe catwalk. Cehoaica este una dintre cele mai căutate modele de către desingerii vestimentari care de abia o aşteaptă la prezentări. Alena a fost în trecut protagonsita unor pictoriale incendiare în Playboy, Spy, Extreme şi Quo.

Fotomodelul a devenit mamă pentru prima dată în decembrie 2007, atunci când a născut un băiat, botezat Louis Thomas. "După ce am născut, Gigi a devenit mult mai atent cu mine. Mi-a transmis linişte în zilele critice", a mărturisit Alena, care speră ca la vară să facă şi nunta cu Gigi Buffon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net