De la Buşcă la Walter

Ultima actualizare:

Fostul „câine" împreună cu un „asociat" transporta ilegal în Italia şi Austria oameni care erau de acord să lucreze „la negru". Dar un "transport" a mers prost şi a fost arestat, fiind nevoit să-şi cheltuiască toată averea pentru a scăpa de puşcărie.

CITEŞTE ŞI

Borcea s-a împăcat cu Turcu

Borcea: "Marian Iancu face presiuni înainte de fiecare meci direct"

Borcea îl acuză pe Balaj: ”Nu mai știe să arbitreze în campionat”

Şi-a revenit repede după câteva afaceri cu Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu, fostul şef al SRI, şi cum financiar stătea bine şi-a schimbat şi viaţa sentimentală.

S-a despărţit de prima soţie, cu care avea doi copii, le-a lăsat o vilă în Militari, şi în scurt timp s-a căsătorit cu Rebecca, actuală moderatoare la Antena 2, pe vremea aceea secretară la sindicatul şoferilor. Aşa l-a cunoscut pe Miron Mitrea, care avea să-i fie naş de cununie.

Acum, una dintre firmele sale ridică maşinile parcate neregulamentar în sectorul 1, alta reabilitează străzile în sectorul 5 şi se ocupă de salubrizarea metroului şi CFR-ului.

Dar adevărata lovitură e salubrizarea bazelor din România ale armatei SUA şi contractul prin care se ocupă de curăţenia şi paza aeroporturilor "Henri Coandă" din Otopeni şi "Aurel Vlaicu" din Băneasa.

Însă toate aceste tranzacţii nu puteau fi obţinute de o firmă al cărei patron are cazier şi atunci, cu puţin "ajutor" el şi-a schimbat numele din Buşcă în Walter, obţinînd mai uşor contractele.

Este pasionat de maşini de lux

Florian Walter are o avere de peste 62 de milioane de euro. Este şi un pasionat al maşinilor de lux, deţine mai multe limuzine Mercedes şi BMW dar şi un Rolls Royce decapotabil de culoare albastră, o veritabilă piesă de colecţie.

Are mai multe proprietăţi în Bucureşti printre care şi un complex rezidenţial compus din patru blocuri, în zona Titan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net