Delia, eleva dintr-a VIII-a ce a făcut sex cu profesorul de geografie, vrea daune morale de 10.000 €

Ultima actualizare:

Maria Velicu, soţia profesorului care a recunoscut că a făcut sex cu eleva sa, crede că acţiunea întreprinsă de Delia a fost premeditată şi că fata nu a vrut altceva decât să îl distrugă.

"Totul a fost bine gândit de această fată, nu s-a întâmplat niciodată ca ei să fi fâcut sex în fumoar sau acasă la noi, în timp ce era la meditaţie. Soţul meu a crezut în ea, a vrut să o îndrume spre un drum bun şi ea a premeditat tot. Acum ne cere daune de sute de milioane", a mărturisit soţia profesorului pe Adevărul.

„Delia este cuminte şi ascultătoare"

Contactat de „Adevărul de Seară", iubitul Deliei, Florin A. de 22 de ani consideră că profesorul de geografie minte când susţine că Delia l-ar fi sedus, iar din ce ştie de la Delia, nu ar fi fost niciodată vorba despre gelozie din partea tinerei pentru soţia lui Velicu.

Florin este împreună cu Delia de 2 luni şi spune că ţine foarte mult la ea şi că ceea ce spune lumea despre ea, inclusive dascălul cu care fata a făcut sex, nu este adevărat.

"Delia este cuminte şi este o fată ascultătoare. Am grijă de ea şi o duc şi o iau de la şcoală de câte ori am timp", precizează Florin.

Vezi pe adevarul.ro ce spune avocata fetei şi cum răspunde soţia profesorului la acuzaţiile de masturbare în sala de curs

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net