Disney Channel vine în România

Ultima actualizare:

Disney Channel se adresează unui public alcătuit din copii cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani şi din familiile acestora, Disney Channel va oferi telespectatorilor din România un program variat.

De la serialul “Hannah Montana”, desenele animate “Phineas and Ferb” şi sitcomul “JONAS” (serialul care îi are în rolurile principale pe artiştii JONAS Brothers, premiaţi cu discuri de platină) la filme precum “High School Musical”.

Canalul va difuza zilnic blocul de programe de divertisment Playhouse Disney, axate pe învăţare pentru preşcolari, printre care succesele mondiale “Mickey Mouse Clubhouse” şi “Manny Iscusitul”.

Maciej Bral, vicepreşedinte şi manager general Disney Channels, Europa Centrală şi de Est a declarat: “În ultimii ani, Disney Channel a devenit prima opţiune a copiilor şi familiilor din întreaga lume. Acest succes are la bază angajamentul nostru de a crea programe de cea mai bună calitate pentru copiii de pretutindeni - fie că locuiesc în Bucureşti, Londra sau Los Angeles. Suntem încântaţi că lansăm Disney Channel în România pe 19 septembrie şi suntem încrezători că noul canal TV va fi preferatul copiilor şi al familiilor acestora datorită grilei unice de filme şi seriale”.

Disney Channel Worldwide reprezintă portofoliul cel mai de succes de canale TV pentru copii din lume, cu 98 de canale şi/sau ieşiri pe canale disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi. În 2008 Disney Channel s-a clasat drept canalul pentru copii nr. 1 în 17 teritorii.

Pe cinemagia.ro găseşti rezumatul serialelor Disney Channels: Hannah Montana, Phineas şi Ferb, JONAS, Magicienii din Waverly Place, Manny Iscusitul şi Clubul lui Mickey Mouse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net