Doar Loto 6 din 49 ne mai scapă de sărăcie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici o duminică fără bilet la Loto. Românii nu renunţă la viciul jocului de noroc fiindcă e criză.

Dimpotrivă, ei îşi pun toate speranţele în cele şase numere care le pot aduce 5,3 milioane de euro, bani gheaţă. Pentru cei mai mulţi această sumă e sinonimă cu un trai lipsit de griji.

Cei care nu mai cred în potul cel mare spun că se mulţumesc şi cu sume mici.

„Premiul cel mare e pentru ăştia de la Securitate, din Armată. Eu joc să nimeresc cinci numere. Nevastă-mea a câştigat cu cinci numere, dar acum zece ani. Cred că de data asta o să-mi iasă şi mie", ne-a spus, ieri, înainte de extragere, Dan Staut (56 de ani). Ultimul pot, la categoria I, a fost adjudecat pe 7 martie 2010. Atunci un român s-a ales cu 1,7 milioane de euro.

A câştigat 7 milioane € şi le-a donat

George Sturt (77 de ani) e un englez care a renunţat cu uşurinţă la potul cel mare de la Loto (7 milioane de euro), în favoarea rudelor şi prietenilor. Britanicul a fost afectat de moartea soţiei sale Maureen şi nu a găsit nici un motiv să păstreze banii.

simeon stalpnicul png

„Dacă Maureen ar fi fost în viaţă, am fi mers împreună într-o croazieră. În acest caz, prefer să dau aceşti bani celor care au nevoie de ei", a spus bărbatul, citat de newsoftheworld.co.uk.

«Şi eu m-aş gândi la cei amărâţi»

Dan Anghel, 55 de ani «Dacă aş lua marele premiu, primul lucru pe care l-aş face ar fi să scap de datoriile pe care le am la bancă. Apoi, neapărat, plec în vacanţă pe Coasta de Azur. Îmi doresc demult să ajung acolo.»

simeon stalpnicul png

Gheorghe Tinel, 46 de ani «E vorba de hazard şi de întâmplare. Dacă nu joci, nu ai cum să câştigi. Nu ştiu ce o să fac cu banii, dar o să vă spun sigur după. Probabil că o să mă gândesc şi la cei din jurul meu care au nevoie de ajutor.»

simeon stalpnicul png

Dan Staut, 56 de ani «Nu vreau cele 5,3 milioane de euro, că alea nu-s pentru noi. Mă mulţumesc să ghicesc cinci numere. O să-i investesc cu cap şi o să donez o parte dintre ei, căci aşa e creştineşte, să ajuţi şi pe alţii

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net