Ea e cea mai frumoasă româncă

Ultima actualizare:
Alte concurente
Alte concurente

Vineri seara, în cadrul unei emisiuni difuzate pe TVR 1, s-a consumat ultimul act al concursului Miss Universe România 2010. Marea câştigătoare din acest an a titlului de cea mai frumoasă româncă a fost desemnată Alexandra Cătălina Filip (19 ani), din Buftea, campioană naţională la dans sportiv.

A spus răspicat, înaintea concursului Miss Universe România 2010, că va câştiga titlul de cea mai frumoasă româncă şi a explicat şi de ce este atât de sigură pe sine.

Vezi aici cum s-a desfăşurat finala Miss Universe România 2010

„Faptul că mă mişc foarte bine pe ringul de dans sportiv este atuul meu în faţa celorlalte 29 de candidate la marele premiu", le-a mărturisit ea, cu câteva zile înainte, reporterilor Click! Alexandra Cătălina Filip (19 ani), campioană naţională la dans sportiv, a avut dreptate!

Vezi proba costumelor de baie în Mediacenter!

A ajuns, la capătul unei competiţii incendiare, desfăşurate în cadrul emisiunii difuzate vineri seară pe TVR 1, să poarte coroniţa Miss Universe România 2010. „Mă bucur din suflet că am reuşit!", au fost primele cuvinte pe care proaspăta Miss le-a rostit cu un glas gâtuit de emoţie.

Ai fi vrut ca altcineva să reprezinte România la Miss Universe?

Mărturiseşte, printre lacrimi de fericire, că datorează acest premiu mamei sale, Paulina. „Toată familia a fost de partea mea, dar, în mod special, mama este cea care m-a îndemnat să mă înscriu în concurs. Îi mulţumesc pentru faptul că a fost alături de mine", ne-a spus tânăra, care locuieşte în Buftea.

Miss Universe România 2010 în imagini:

Nu uită să menţioneze nici numele iubitului ei. „Dan (26 ani) va fi fericit când îi voi arăta coroniţa de Miss. Sunt sigură că îmi va ţine pumnii şi în Las Vegas, de unde am de gând să mă întorc cu un loc pe podium", ni s-a confesat Alexandra.

Ea a reprezentat România la Miss Universe 2009

Ea a dezvăluit şi care este secretul siluetei perfecte pe care a afişat-o la ediţia din acest an a Miss Universe România 2010. „Sportul, practicat în fiecare zi, este cel care mă menţine în formă. În plus, sunt foarte atentă să nu mănânc toate prostiile. Prefer mâncarea sănătoasă, bazată pe cât mai multe vitamine", ne-a spus ea.

Miss

România, campioană la umflat prezervativul - FOTO


    Alte concurente
Alte concurente

Ele sunt cele 30 de fete care se întrec pentru titlul de Miss Universe România - FOTO

Concursul Miss Universe România din acest an a aliniat la start 30 de concurente din toate colţurile ţării. La capătul celor patru probe din concurs (trei defilări în ţinută de zi, costum de baie şi rochie de seară, pe de o parte şi proba ultimă, de perspicacitate), au ajuns pe podium Anda Elena Mocanu - locul 3 (şi premiul de Miss Fotogenie), Simona Elena Lungu - locul 2, Oana Paveluc - locul întâi (şi premiul presei).

Finalistele Miss Universe România 2010 au încins o petrecere în pijamale

Titlul de Miss Universe România i-a fost atribuit Alexandrei Cătălina Filip. Au mai fost acordate premiile Miss Popularitate (Andrada Costina Fliundra) şi Miss Fotogenie (Anda Elena Mocanu).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net