Ea este femeia ucisă cu SIDA de propriul soţ

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tânăra infestată cu bunăştiinţă de soţul purtător de HIV a trăit clipe de coşmar în ultimele luni. Valentin Codău, şi-a arătat adevărata faţă imediat după nuntă.

Valentin Codău, de 39 de ani, fratele unei judecătoare din Suceava, şi-a planificat fiecare mişcare de când a cunoscut-o pe Irina Huţanu (40 de ani) şi până când a fost arestat. Bărbatul, purtător de HIV de zece ani, a început să o terorizeze pe Irina, asistent social la Spitalul de Pediatrie din Botoşani, imediat după nuntă, în luna mai.

Şoc! Şi-a ucis cu SIDA iubita

Începe o nouă viaţă după ce a fost violată de un bolnav de SIDA

Românii cred că SIDA se ia de la ţânţari

Tot atunci i-a spus că este seropozitiv şi că s-a îmbolnăvit şi ea. „O ameninţa că va spune la spital că are SIDA şi că va rămâne fără serviciu dacă pleacă de lângă el. Era ţinută de gât şi era ameninţată cu un cuţit", povesteşte Maria Huţanu, mama Irinei.

Înainte ca Valentin şi Irina să se căsătorească, părinţii femeii l-au întâlnit doar de două ori pe ginere.

simeon stalpnicul png

„A spus că îl cheamă Valentin Pană şi că s-a întors recent din Afganistan şi că a fost decorat de preşedintele Băsescu. Am verificat pe internet şi aşa era. A spus că nu bea, nu fumează, vorbea bine şi am zis că e un om de calitate, dar el era un animal", spune cu vocea stinsă de rudere Mihai Huţanu, tatăl Irinei.

De frică să nu-şi piardă serviciul, Irina nu a spus nimănui că are SIDA. Nici când a născut, în luna aprilie, nimeni nu a aflat că suferă de această maladie.

„A venit sora lui, care e judecătoare la Suceava, şi a discutat cu un asistent de acolo să fie atent să nu se ştie că e bolnavă de SIDA. S-au făcut analize false", acuză Mihai Huţanu.

simeon stalpnicul png

După intentarea procesului de divorţ, femeia s-a mutat împreună cu fiica ei Irinuca la părinţi, însă nici aici nu a avut linişte. În fiecare seară, un echipaj de poliţie supraveghea casa pentru ca Valentin să nu mai poată să fure copilul sau să-i ameninţe cu moartea pe membrii familiei Huţanu.

„A încercat să intre în casă peste noi de mai multe ori. A zis că ne omoară pe toţi, dacă nu îi dăm copilul. Am primit şi telefoane de la el prin care ne ameninţa că ne stropeşte cu sângele lui", mai spune Mihai Huţanu. Copilul a fost testat până acum de două ori, iar rezultatele au ieşit negative.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net