Atenţie, papagal la volan! Rămâi mască: ai mai văzut aşa ceva?

Ultima actualizare:

    Ca să nu mai înjure, pasărea  a primit cadou o maşină  adaptată special pentru ea,  pe care a învăţat să o  conducă în timp record
Ca să nu mai înjure, pasărea a primit cadou o maşină adaptată special pentru ea, pe care a învăţat să o conducă în timp record

Ce te faci cu un papagal căruia nu-i mai tace gura? Americanul Andrew Gray nu a vrut să se descotorosească de zburătoare, aşa că i-a făcut de lucru construindu-i un ditamai bolidul păsăresc!

Pepper, un papagal african gri din Florida, este primul papagal care ştie să conducă! Ca să-i închidă ciocul, care profera toată ziua înjurături, stăpânul lui i-a construit o maşinuţă şi l-a învăţat să o conducă. Acum, papagalul îşi petrece zilele plimbându-se prin curtea stăpânului în noua lui maşinuţă cu volan, senzori de parcare, toaletă şi un sistem special care îl ajută să evite orice coliziune.

"Volanul" maşinii este, de fapt, un joystick acţionat de ciocul lui Pepper, iar "toaleta" este un ziar aşezat pe "bancheta din spate". Ce să mai... papagalul are un bolid demn de saloanele auto ale marilor companii, care chiar dacă nu prinde prea mare viteză, e numai bun de impresionat papagaliţe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net