Canibalism în Brazilia: poliţia a arestat trei suspecţi

Ultima actualizare:

Poliţia a descoperit că cele două femei dispărute au fost ucise , apoi diferite părţi ale corpului lor au fost mâncate. Din carne a fost făcut un tip de mâncare brazilian - empanadas - pe care aceştia l-au vândut vecinilor lor din oraşul Lagoa do Ouro (nord-estul Braziliei), scrie Adevărul.

Cei trei suspecţi - un bărbat, soţia şi amanta sa - aparţin unei secte care predică "purificarea lumii şi reducerea populaţiei", a explicat pentru Globo TV inspectorul de poliţie Wesley Fernandes.

Cotidianul Estado de Sao Paolo a dezvăluit că bărbatul, Jorge Beltrao Negromonte, a scris o carte de 50 de pagini intitulată "Revelaţiile unui schizofrenic", în care spune că aude voci şi e obsedat de uciderea unor femei. Cei trei şi-au mărturisit deja vinovăţia, potrivit inspectorului de poliţie.

Criminalii ademeneau femeile să vină în casa lor promiţându-le un loc de muncă de dădacă. Canibalii au fost depistaţi după ce soţia bărbatului a folosit o carte de credit ce aparţinuse uneia dintre victime. După ce au urmărit-o, poliţiştii au descoperit în curtea celor trei rămăşiţele celor două femei ucise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net