Care au fost cele mai populare subiecte pe Facebook în 2014

Ultima actualizare:

    Proxenetele discutau cu diverse prostituate de lux pe FacebookFoto Click!
Proxenetele discutau cu diverse prostituate de lux pe FacebookFoto Click!

Facebook a realizat deja un clasament al celor mai populare subiecte ale anului 2014 din punctul de vedere al discuţiilor online pe reţeaua de socializare.

Cele mai multe comentarii ale internauţilor s-au înregistrat în două evenimente din domenii complet diferite: Cupa Mondială de la Rio şi referendumul din Scoţia, pe tema declarării independenţei, relatează cotidianul The Independent.

Referendumul din această toamnă, din Scoţia, a adunat 10 milioane de interacţiuni (comentarii, postări şi like-uri) numai în Marea Britanie, dintre care 1,9 milioane în Scoţia.

Referendumul din Scoţia a reuşit să întreacă până şi celebra provocare ''Ice Bucket Challenge'' lansată pe internet şi chiar evenimentul sportiv al anului, Cupa Mondială, din Brazilia.

La nivel global, au fost peste 17 milioane de filmuleţe legate de Ice Bucket Challenge postate pe Facebook. Ele au fost văzute de peste 10 miliarde de ori, de peste 440 de milioane de oameni. Se pare că nu au fost suficiente pentru a propulsa această companie pe primul loc al clasamentului.

Epidemia de Ebola a fost al doilea cel mai popular subiect de discuţii pe Twitter în 2014, urmat de alegerile din Brazilia şi de moartea actorului american Robin Williams.

Pentru alcătuirea acestor topuri, Facebook a măsurat numărul total de comentarii în care erau menţionate anumite subiecte de discuţie (inclusiv abrevieri şi chiar cuvinte scrise eronat). Clasamentele nu au ţinut cont de angajamentele utilizatorilor, exprimate prin comentarii şi folosirea butoanelor "Like" şi "Share".

Astfel, cele mai dezbătute subiecte din Statele Unite au fost: epidemia de Ebola, Ice Bucket Challenge, Robin Williams, Super Bowl, Michael Brown/Ferguson, Cupa Mondială la fotbal, conflictul din Gaza, alegerile pentru Congresul american, Malaysia Airlines şi grupul terorist Isis.

Pe plan mondial, cele mai dezbătute subiecte au fost următoarele: Cupa Mondială la fotbal, epidemia de Ebola, alegerile prezidenţiale din Brazilia, Robin Williams, Ice Bucket Challenge, conflictul din Gaza, Malaysia Airlines, Super Bowl, Michael Brown/Ferguson şi Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, informează Mediafax, potrivit huffingtonpost.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net