Ce nu are voie Kate Middleton să facă sub nicio formă în public a fost dezvăluit de closer.fr. Soția prințului William trebuie să aibă mare grijă cum se comportă, ca membră a familiei regale britanice.


Ce nu are voie Kate Middleton (38 de ani) să facă sub nicio formă în public a fost dezvăluit recent. Soția prințului William (38 de ani) trebuie să respecte un protocol care interzice unele lucruri. Pornind de la purtarea unor ținute vestimentare. Căsătorindu-se cu prințul William, în 2011, Kate Middleton s-a ”măritat” și cu protocolul regal care domină cotodianul monarhiei britanice. Astfel, ducesa de Cambridge trebuie să respecte unele reguli. Mama prinților George (6 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (2 ani) nu poate purta decât un anumit tip de ținute vestimentare.

O stilistă face dezvăluiri surprinzătoare

Stilista Melita Latham spune că în familia regală britanică ținuta vestimentară este esențială. Nu sunt premise fustele prea scurte sau prea strâmte. ”A face parte din familia regală înseamnă că nu ai voie să porți fuste cu lungimea deasupra genunchiului, rareori decolteuri în V. Kate are stil cu tocurile înalte. Ceea ce pierde cu rochiile câștigă datorită tocurilor. Silueta sa o ajută însă să poarte mereu ținute elegante fără dificultate”, spune Latham. Este mereu elegantă. Kate Middleton poartă ținute inspirate semnate de cei mai mari creatori de modă. Ce nu are voie Kate Middleton să facă sub nici o formă în public a fost dezvăluit de stilista Melita Latham.

Loading...