Cei mai răsfăţaţi câini din lume: stăpânul lor le-a lăsat o moştenire fabuloasă

Ultima actualizare:

    Magnatul se joacă  adesea cu căţeluşii  Willy, Dixie şi Lance (Fotografii: facebook/photoland/caters)
Magnatul se joacă adesea cu căţeluşii Willy, Dixie şi Lance (Fotografii: facebook/photoland/caters)

Mai ceva ca-n filme! Patru căţei din rasa Cavalier King Charles Spaniel vor moşteni averea de 75 de milioane de dolari a stăpânului lor. Ei sunt cei mai răsfăţaţi câini din lume: au limuzină proprie cu şofer.

Magnatul Ron Sturgeon din Fort Worth, Texas (SUA), consideră că simpaticii căţeluşi Willy, Bo, Dixie şi Lance, în vârstă de un an, sunt singurii membri ai familiei sale. Omul e hotărât să-şi dedice întreaga viaţă micuţelor patrupede cărora le lasă ca moştenire 75 de milioane de dolari (circa 242 de milioane de lei).

Le-a angajat şi un consultant personal, numit Josh David, care e plătit cu 45 $ (145 de lei) pe oră ca să-i fotografieze în maşinile lor personale şi în alte ipostaze şi să  pună pozele pe reţelele de socializare, fiindcă vrea să se laude cu ei în întreaga lume. “În fiecare zi, Ron îmi trimite câteva filme video cu animăluţele şi câteva însemnări.

 Mănâncă numai delicatese
Mănâncă numai delicatese

Iau filmele şi le public pe reţelele de socializare. Conţinutul este văzut, în general, din perspectiva câinilor, mai simplu spus, ceea ce pot avea în cap ei”, a povestit David.

Şi-au invitat  prietenii la o petrecere
Şi-au invitat prietenii la o petrecere

El a câştigat până acum circa 23.000 $ (74.000 de lei) pentru a se ocupa de căţeii cărora le spune Cavalerii Răsfăţaţi. Sturgeon a făcut avere din reciclare de maşini şi nu se uită la bani când e vorba de căţeluşi, pe care îi consideră copiii săi. Le cumpără cele mai bune mâncăruri din lume, le-a angajat bucătar, stilist şi dădacă proprie, le-a luat limuzină de 50.000 $ (161.000 de lei) şi plăteşte şofer cu 2.000 $ (circa 6.450 de lei) pe lună pentru ca să-i plimbe.


    Şi-au invitat  prietenii la o petrecere
Şi-au invitat prietenii la o petrecere

Bulldogul Igor are vilă pe post de coteţ!

Kai Halvorsen din Norvegia a amenajat un “coteţ” cu totul şi cu totul special pentru bulldogul său, Igor. Este de fapt o vilă în miniatură, ce imită propria sa locuinţă de lux. Kai a luat această hotărâre fiindcă trebuia să plece cu familia într-o vacanţă în Thailanda şi nu se îndura să-l lase pe Igor într-un coteţ banal. I-a cumpărat până şi o canapea aidoma cu aceea pe care acesta obişnuia să stea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net