Doi elevi de şcoală generală din Brooklyn, Statele Unite, sunt acuzaţi că au pus otravă de şoareci într-o sticlă de apă a unui profesor, aceştia fiind arestaţi de către poliţişti, informează adevarul.ro, citând The New York Times.


Cei doi copii, în vârstă de nouă şi respectiv 12 ani, elevi la o şcoală generală din Brooklyn, au fost arestaţi de oamenii legii după ce părintele unui alt copil a sunat la poliţie şi a raportat incidentul. Un al treilea elev a observat momentul în care cei doi colegi de-ai săi au turnat otravă în sticla de apă a profesorului.

Cadrul didactic, al cărui nume nu a fost oferit presei, se află acasă în prezent şi se recuperează, au anunţat poliţiştii americani. Imediat după ce a ingerat substanţa nocivă, profesoara a vizitat medicul, acuzând o uşoară greaţă.

Potrivit poliţiei, cei doi elevi de gimnaziu au vrut să vadă ce se va întâmpla cu profesoara, dacă va consuma apa cu otravă. „Dumnezeu ştie de unde le vin aceste idei", a mai spus comisarul de poliţie. Cei doi elevi vor fi judecaţi ca minori pentru fapta lor.

 
 
Loading...