Femeia care nu a mai folosit şampon de doi ani de zile. Cum arată acum părul ei - FOTO

Ultima actualizare:

    Lucy Aitken Read se declară extrem mulţumită de alegerea făcută
Lucy Aitken Read se declară extrem mulţumită de alegerea făcută

Lucy Aitken Read, în vârstă de 32 de ani nu a mai folosit de aproape doi ani de zile şampon pentru părul ei. Aceasta a constatat că podoaba ei capilară arată mai bine ca niciodată.

De doi ani, ea se spală doar cu apă şi este extrem de mulţumită de rezultate. A decis să renunţe definitiv la şampon, după ce a citit ingredientele din care este făcut şi a observat cu câte chimicale intră în contact. Când a hotărăt să se mai folosească de acest produs, cea mai mare teamă a ei a fost cum va arăta părul. Într-un interviu acordat pentru The Telegraph, Lucy a povestit perioada de acomodare cu acest nou stil de viaţă. ''Îmi spăl părul doar cu apă o dată la trei zile şi o dată la 10-14 zile folosesc un ou sau bicarbonat de sodiu”, a precizat aceasta.

Ea a publicat chiar şi o carte, intitulată ''Un păr fericit'', în care acordă sfaturi despre cum poţi avea un păr strălucitor şi cum să renunţi la chimicalele din produse de îngrijire.

Lucy a dezvăluit cum a fost tentată să folosească din nou şamponul: ''După ce am renovat casa, îmi rămăsese vopsea în păr şi am mers la baie. I-am spus soţului meu că am să mă spăl cu şamponul lui, dar am vorbit şi în cele din urmă m-a convins, deoarece mi-a spus că îmi va părea rău după. Am ales doar o perie mai dură pentru curăţarea părului'.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net