FOTO Îl îmbracă în haine de fată şi băiat! Experimentul ciudat făcut de doi părinţi pe fiul lor

Ultima actualizare:

    Max e foarte fericit că are voie să poarte ce vrea
Max e foarte fericit că are voie să poarte ce vrea

Un cuplu îşi lasă băiatul de doi ani să poarte hainuţe de fetiţă şi să se joace cu păpuşi Barbie în speranţa că aşa va creşte să fie un bărbat şi soţ mai bun.

Lisa, de 23 de ani, şi soţul ei Martin, de 24, îi dau voie lui Max să se îmbrace în ce haine vrea el, indiferent dacă sunt de fată sau băiat. Iar micuţul este foarte entuziasmat: cel mai mult îi place să se dea cu ojă cu sclipici şi să poarte clame colorate în păr.

Părinţii nu se sperie de preferinţele lui Max, ci le văd ca o formă de exprimare. Deşi mai au doi copii din relaţia anterioară a lui Martin, pe care îi cresc în mod tradiţional, Max e diferit.

"Dacă vrea să poarte un tutu roz şi aripi de fluture, poate. E foarte fericit când are unghiile făcute", a povestit mama lui.

Max e foarte fericit că are voie să poarte ce vrea
Max e foarte fericit că are voie să poarte ce vrea

Max îşi alege singur hainele şi de multe ori poartă o combinaţie între o ţinută de fată şi una de băiat: "Atâta timp când sunt sufiecient de călduroase, cum îi pasă? De ce e o rochie feminină? De ce e rozul feminin?".

Lisa a început să îi dea voie lui Max să poarte ce şi cum vrea când a realizat că majoritatea actelor de agresiune sexuală se datorează stereotipurilor de gen.

"Băieţeii sunt învăţaţi să fie agresivi şi să domine femeile. E un mod de gândire nociv", a explicat Lisa.

Soţul ei o susţine sută la sută, ba chiar a dezvăluit că şi el se juca cu păpuşi când era mic. Mai mult, cei doi au de gând să îl lase pe Max să poarte uniformă de fată când se duce la şcoală, dacă vrea: "Nu contează dacă e gay, bisexual, transsexual sau asexual. O să îl iubesc orice ar fi".

Totuşi, un psiholog a avertizat cuplul că s-ar putea ca Max să devină confuz: "E ok să laşi copilul să fie confortabil în propria piele, dar e prea extrem. Va fi tratat diferit  de străini, iar asta îl poate afecta".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net