Un bărbat din Marea Britanie a murit de deshidratare în timp ce era internat într-un spital important, după ce asistentele au tratat situaţia sa superficial şi cu indiferenţă.


Kane Gorny fusese internat în spital deoarece avea nevoie de tratament pentru a ţine sub control nivelul hormonilor, după ce reuşise să supravieţuiască unei tumori cerebrale, potrivit metro.co.uk.

Ancheta a stabilit că tânărul Kane Gorny a murit după mai multe greşeli ale unor asistente "leneşe şi indolente" de la spitalul St. George din sudul Londrei.

Mama lui, Rita Cronin, a povestit în faţa judecătorilor care se ocupă de acest caz că personalul medical al spitalului a refuzat să o asculte atunci când le spunea că fiul ei nu a primit medicamentele de care are nevoie.

De asemenea, Rita a mai declarat că, într-o zi, a primit un telefon de la Kane în care acesta i-a spus că nu îi da nimeni nimic de băut şi că a sunat la poliţie pentru a primi ajutor, însă ofiţerii care au răspuns apelului au fost îndepărtaţi de infirmiere, care le-au spus că pacientul este pur şi simplu într-o stare confuză.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: