Incredibil! S-a turtit Pământul!

Ultima actualizare:

    2012
2012

 Ultimul studiu realizat de cercetătorii de la NASA scoate la iveală date şocante: planeta noastră s-a deformat şi seamănă cu un cartof găunos.

Motivul îl reprezintă temperatura medie anuală care a crescut cu 0,75 grade Celsius din 1900 şi până în prezent. Au fost analizate înregistrări meteo de la staţii din Africa, Rusia sau Canada, iar informaţiile colectate datează chiar şi din 1850.

Cu toate că astfel de studii au fost criticate în trecut de oameni care susţineau că datele au fost falsificate de cei care doreau să susţină încălzirea globală, în prezent aceste informaţii nu mai pot fi contestate.

1995

simeon stalpnicul png

Raportul care urmează să fie publicat este întărit şi de datele oferite de NASA care au arătat cum s-a modificat gravitaţia Terrei, afectată de topirea gheţarilor. În harta tridimensională a planetei, Terra a ajuns să semene cu un cartof cu o excrescenţă din cauza acestor modificări gravitaţionale.

„Când masa de gheaţă din Groenlanda se schimbă, la fel face şi gravitaţia", a explicat Colin Morice, unul dintre reprezentanţii NASA. Potrivit acestor date, cei mai călduroşi ani din istorie au fost 2005 şi 2010, scrie publicaţia britanică Daily Mail.

Scenarii apocaliptice

21 decembrie 2012- Odată cu alinierea planetelor s-ar putea inversa polii magnetici. Astfel, anotimpurile şi toate ciclurile naturale ar suferi schimbări majore21 decembrie 2012 - Pământul ar fi ameninţat de ciocnirea cu un alt corp ceresc. E vorba despre Nibiru, o planetă descoperită în urmă cu câteva mii de ani2012 - Soarele atinge vârful unui ciclu de 11 ani, denumit "maximum solar". Ca atare, în acest an, furtunile şi erupţiile solare vor fi atât de puternice încât Pământul ar putea fi prăjit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net